Qualifil minősített könyvelőiroda

Sajtóközlemény

QUALIFIL KFT.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Saját telephely kialakítás történt a QUALIFIL Kft.-nél

2012. október 16.

Saját telephelyet vásárolt a Qualifil Kft. 20,5 millió forint értékben, melyhez 4 millió forint vissza nem térítendő támogatást és 8 millió forint visszatérítendő támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett Mikrovállalkozások fejlesztése pályázaton. Ezzel lehetővé vált az ügyelek kulturáltabb fogadása és saját dolgozóik munkakörülményeinek javítása.


A QUALIFIL Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 4 millió forint vissza nem térítendő támogatást és 8 millió forint visszatérítendő kedvezményes kamatozású mikrohitelt nyert a „Mikrovállalkozások fejlesztése” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv Közép-magyarországi Operatív Program keretében. A 20,5 millió forint összköltségű beruházásból telephelyet vásároltak székhelyük közelében Budapesten a X. kerületben.

A QUALIFIL Kft. több mint 20 éve könyvelési, adó-tanácsadási szolgáltatással és ingatlankezeléssel foglalkozik. Az ügyfelek színvonalas fogadása és a zavartalan munka feltétele, hogy önálló telephelyen bérbeadóktól függetlenítve tudjanak dolgozni, a korábbi ügyfelek által is könnyen megközelíthető helyen.

Ennek érdekében a vállalkozás pályázatot nyújtott be a „Mikrovállalkozások fejlesztése” című konstrukcióra. A projekt megvalósítását érdemesnek találták A projekt keretében beszerzett  ingatlan lehetőséget teremt a cég további fejlődésére. A megfelelő környezet hozzájárul a jelenlegi ügyfélkör bővüléséhez, a cég megítélésének javításához, így a közeljövőben a forgalom és ennek következtében a szükséges létszám bővítéséhez is. Munkatársaik az eddiginél lényegesen kulturáltabb környezetben dolgozhatnak, a bérbeadók diktálta feltételektől függetlenítve magukat.


QUALIFIL Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Cím: 1105 Budapest, Harmat u. 40/a.

E-mail:  bbea@qualifil.hu

Honlap: www.qualifil.hu

www.ujszechenyiterv.gov.hu
 

Qualifil Kft.

WeblapÉpítő